Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Sreda 20.04.2016.
08:36
Vestionline A
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je jutros da su, posle više od 18 sati razgovora sa predstavnicima Prištine u Briselu, postignuti važni dogovori za srpski narod na Kosovo u Metohiji.
Sreda 20.04.2016.08:48
Nažalost šta je dogovoreno saznaćemo od šipptarrskih pregovarača jer naši su dokazani lažovi . Uvek su do sada bile bliže istini šipptarske izjave od naših .
Sreda 20.04.2016.09:40
шииптари су прогласили Косово као Републику 17 фебруара 2008.год. а тада је Председник Србије био Тадић а Председник Владе Србије Коштуница .
Sreda 20.04.2016.10:31
После потписивања мировног Кумановског споразума Руска војска је прва стигла на Косово 12 јуна 1999.год. У Хелсинкију је 18 јуна 1999.год. потписан званичан уговор о учешћу руских трупа у саставу КФОР . 10 јула 1999.год. 86 руских војника из састава КФОР размештено у Косовској Каменици . 17 јуна 2001.год. Путин у Приштини .Шта пише у мировни Кумановски споразум ? Пише : Када КФОР успостави мир на Косово тада Српска војска и милиција имају право да се врате на Косово .Значи у мировни Кумановски споразум нема ништа лоше да пише по Србију .Тврдиш да је Слободан Милошевић пуштио НАТО војску на Косово .То није тачно .Дај тај доказ када је то Слободан Милошевић изговорио да пушта НАТО војску на Косово .Дај тај доказ када је то Слободан Милошевић изговорио .Слободан Милошевић није пуштио НАТО војску на Косово већ је пуштена војска УН у коју је била и Руска војска да успостави мир на Косово .Да ли је Гадафи пуштио НАТО војску у Либији ??? Није Гадафи пуштио НАТО војску у Либији већ је војска НАТО на силу ушла у Либију .Да ли је Асад пуштио војску САД у Сирији ? Није пуштио већ је војска САД на силу ушла у Сирију и сада је пола Сирије окупирана .Да ли је Хусеин пуштио војску САД у Ирак ? Није пуштио већ је војска САД на силу ушла у Ирак . САД су на силу окупирали и Украјину .
Sreda 20.04.2016.10:43
Не тртомуди Слободане, Гадафи и Садам нису потписивали ни један документ којим се дозвољава размештање непријатељских трупа на њиховој територији, а ти си кумановским споразумом пуштио НАТО на Косово! Ти си ИЗДАИНИК! и КАПИТУЛАНТ!
Sreda 20.04.2016.10:52
Па ни Слободан Милошевић није потписао Кумановски споразум .Није ни био у Куманово .Слободан Милошевић није потписао ни један документ у којем пише да пушта НАТО војску на Косово .Дај ДОКАЗ ако имаш да је Слободан Милошевић потписао неки документ да пушта нато војску на Косово .Слободан Милошевић није потписао ни један документ да пушта нато војску на Косово .
Sreda 20.04.2016.11:12
Није потисао својеручно, није ни смео да иде у Куманово јер је против њега била подигнута оптужница за ратне злочине, зато је наредио српским генералима војске и полиције да потпишу тај споразум уместо њега сабери бре 2 и 2, како можеш да будеш толико глуп и крезав?! Како?!
Sreda 20.04.2016.11:25
Слободан Милошевић није наредио Српским генералима да потпишу мировни Кумановски споразум .Ма све што пишеш је чиста ЛАЖ . Дај тај ДОКАЗ да је Слободан Милошевић наредио српским генералима да потпишу у Куманово .све што напишеш је чиста ЛАЖ .дај тај ДОКАЗ ако имаш .
Sreda 20.04.2016.12:36
А да га нису потписали на своју руку, а? Је ли бре калејо, који то генерал сме да потпише било какав споразум на нивоу државе са другом страном без претходног одобрења највишег државног и политичког врха?! Си ти нормалан бре крезавцу скрнави, како можеш да будеш толко глуп!?
Sreda 20.04.2016.12:40
Нису га потписали на своју руку нити је Слободан Милошевић наредио потписивање споразума .Већ је Скупштина Србија гласањем одобрила потписивање мировног Кумановског споразума и Република Српска и Црна Гора су допустиле да се потпише мировни Кумановски споразум .Шта пише у мировни Кумановски споразум .Пише: Када КФОР успостави мир на Косово тада Српска војска и милиција имају право да се врате на Косово .Значи у мировни Кумановски споразум нема ништа лоше да пише по Србију .
Sreda 20.04.2016.12:50
Прво је Ахтисари донео план Милошевићу у Београд који је Слободан ПРИХВАТИО, а на основу тог плана израђен је Кумановски споразум! Научи бре нешто, де си живео у то време, у Занзибар!? Скупштина је само ратификовала споразум пошто га је Милошевић већ, читај сад добро - прихватио! Да га је одбио не би ни скупштина гласала за њега! Си стварно толко глуп ил се само правиш!? Немог да верујем!
Sreda 20.04.2016.13:53
Пре него што је дошло до скупштине било је код Милошевића на разматрању, Ахтисари је план донео Слободану а не скупштини, тек кад се он сложио план је стиго до парламента! Тако је било, то је историјски факат, читај шта пишем балегарчино крезава, немој одма да кењаш ту ко бизон!
Sreda 20.04.2016.17:35
Ne sviraj!! Milosevic se slozio sa plnaom,ali nije mogao sa da odluci,nego prema Ustavu, Savezna Skupstina i Skupstina Srbija morali da ratifikuju spoarzum. SILLY IDIOT!!
Sreda 20.04.2016.18:19
јел ти знаш ко је тад био главни у држави, ко се за све питао? А па да, не знаш јер Србију НИ ВИДЕО НИСИ!!! Појма ти немаш како се овде живело и како је функционисао систем, ал зато паметујеш ко да си Аристотел! А у ствари си обичан швапски БАЛЕГАР! Теби је лакше да се утера метар у ду/пе него милиметар у главу! Раус џигибаус, С_Е_Р_Е_Т_К_О !!!
Sreda 20.04.2016.10:54
**С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** .................................................................................................................................
Sreda 20.04.2016.12:38
**С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К****
Sreda 20.04.2016.12:41
**С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******Х**Е**Р**О**Ј**** .................................................................................................................................
Sreda 20.04.2016.12:46
**С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К**** ................................................................................................................................. **С**Л**О**Б**О**Д**А**Н******С**Р**П**С**К***И*******И**З**Д**А**Ј**Н**И**К****
Sreda 20.04.2016.10:48
Критикујеш Слободана Милошевића што није присвојио хрватску и остале Републике бивше Југославије.Одговори ти мени зашто није Карађорђевић присвојио хрватску и тако да је створио Краљевину Србију већ је створио Краљевину Срба и Хрвата . Зашто Дража Михајловић није присвојио хрватску . Скинули сте Слободана Милошевића 5 октобра и на власт су дошли ђинђић и коштуница па зашто коштуница и ђинђић нису присвојили хрватску .Само оптужујете Слободана Милошевића што није присвојио хрватску а за остале ћутите .Па као што Дража Михајловић и Карађорђевић нису могли да присвоје хрватску исто тако ни Слободан Милошевић није могао да присвоји хрватску.Устташе бране своју хрватску .Русија и све остале државе света су 1992.год. дале санкције Србији зато што се Југословенска војска није повукла из државе хрватске .Хрватска је била члан УН и зато Србија није могла да од државе хрватске чланице УН да узима њену територију .
Sreda 20.04.2016.11:17
Докле ћеш бре више да постаљаш та идиотска питања? Карађорђевић, Дража и Милошевић?! Која је ту аналогија, шта је њима заједничко? Ниђе везе! Све си бре утепан!
Sreda 20.04.2016.12:41
Критикујеш Слободана Милошевића што није присвојио хрватску и остале Републике бивше Југославије.Одговори ти мени зашто није Карађорђевић присвојио хрватску и тако да је створио Краљевину Србију већ је створио Краљевину Срба и Хрвата . Зашто Дража Михајловић није присвојио хрватску . Скинули сте Слободана Милошевића 5 октобра и на власт су дошли ђинђић и коштуница па зашто коштуница и ђинђић нису присвојили хрватску .Само оптужујете Слободана Милошевића што није присвојио хрватску а за остале ћутите .Па као што Дража Михајловић и Карађорђевић нису могли да присвоје хрватску исто тако ни Слободан Милошевић није могао да присвоји хрватску.Устташе бране своју хрватску .Русија и све остале државе света су 1992.год. дале санкције Србији зато што се Југословенска војска није повукла из државе хрватске .Хрватска је била члан УН и зато Србија није могла да од државе хрватске чланице УН да узима њену територију .
Sreda 20.04.2016.12:52
Не понављај ту у круг ко папагај него ми објасни везу између Александра Карађорђевића, Драже Михаиловића и Слободана Милошевића!!!
Sreda 20.04.2016.13:05
NATO je hteo da udje u celu SRJ,ali je MIlosevic to sprecio,tvoji sadasnji ljubimci su dozvolili,da se NATO seta kroz celu Srbiju! Ali ti si slucajno zaboravio da napises!!!
Sreda 20.04.2016.13:55
Који моји љубимци крезави швапски балегару?! Који су то моји љубимци?! Иди чисти швапске штале и не паметуј по много, кад си обичан швапски гомнар!
Sreda 20.04.2016.13:09
Pejca_Lovac poznatiji kao BLESAVI lovac i dan danas nastavlja da siri gluposti ovde u vezi sa Kumanovskim Sporazumom. Samo nikada da spomene,sta je blesavi narod, a taj lovac je bio jedan od njih,ucinio 5.oktobra,i koje posledice je ta akcija imala.
Sreda 20.04.2016.13:58
Надуваш ти Пејчи ку/рац тандрљикас' смрдове швапски балегарски! Тај споразум је ИЗДАЈА којом је Слободан предао Косово НАТО-у у руке и одрекао га се повлачећи оружане снаге и државне институције! Тиме је легализовао ОКУПАЦИЈУ Косова, а ти иди рини швапске штале и не тртомуди ту по млого јер си обичан балегарски калеја!
Sreda 20.04.2016.17:39
A tebi koji je kriv,sto i dan danas ne znas razliku izmedju PRIOVREMENOG povlacenja i kapitulacije. Da si malo opreznije procitao Kumanovski Sporazum,onda bi znao sta je stvar. Ovako nemas blage veze. Sje***** ste stvar 5.oktobra sa Kosovom i njegovom sporazumom,a sada tebi blesaci i mnogima kriv Milosevic. Da nije bilo idiota poput tebe 5.oktobra,danas bi Vojska jos odavno se vratila na Kosmetu,i Shiptari ne bi nikada proglasili nezavisnost.
Sreda 20.04.2016.18:27
Ти стварно мислиш да би војска могла да се врати на Косово само на основу тог споразума? Ахахахахаааа! Па ти си бре глуп ко ћускија, не могу да верујем! НАТО је створио Кумановски споразум да њему буде на корист а нама на штету, па неће ваљда да раде обрнуто, против себе?! И шта је твоја прича? НАТО је дошо на Косово да би после мирно отишо и вратио га нама без проблема - пу пике не важи, ево вам Срби Косово назад?! Па ти си ДИЛЕЈА космичких размера! На Косово можемо само онако како смо оданде и отишли - оружјем! Никакви споразуми са НАТО ту не помажу, ал ти си КАЛЕЈА и то не разумеш! Раус бре глупандеру недоклепани, не могу да верујем колико си глуп и ограничен!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)